Kaarten leggen, kaartleggen, kaartlezen


Kaartleggers

Het kaartleggen is een vak apart.  Het komt erop neer dat je de betekenis van de omgedraaide kaarten op zich kent en ook wat de betekenis is wanneer die worden gelegd in combinatie met andere kaarten.  Een kaartlegger kan die betekenis vervolgens omzetten in boodschappen.   Bij de volgende personen kun je kaartenleggen:

Tarotisten
Mediums
Paragnosten

Hoe werkt een kaartlegging juist ?

Aangezien de kaarten speciaal voor jou persoonlijk worden omgedraaid, kan je twee zaken doen:

1. Je stelt van tevoren een vraag waarop je graag een antwoord wilt verkrijgen

2. Je stelt geen vraag  en laat op die manier de kaarten iets aan jou vertellen.

Meestal is de combinatie van de gelegde kaarten van belang, omdat deze niet zomaar lukraak worden gelegd.  De ene kaart kan wel een betekenis hebben, maar kan juist in combinatie met een andere kaart weer een nóg diepere boodschap weergeven.   Voor een getraind kaartlegger is ook van belang of de kaarten rechtop of omgekeerd liggen,  dat kan de betekenis beïnvloeden. Maar je behoeft niet noodzakelijk te kiezen voor een legging van meerdere kaarten.  Je kan ook één specifieke vraag stellen en daar vervolgens één kaart voor omdraaien.  Deze kaart geeft dan het antwoord op door jou gestelde vraag.

Welke vragen kan ik zoal stellen bij een kaartlegging?

Je kan het lot laten bepalen wat de kaarten je te vertellen hebben, maar je kan ook een gerichte vraag stellen.

Wil je iets weten over je werkzaamheden of je carrière ?
Ben je nieuwsgierig wanneer de ware liefde je pad zal kruisen ?
Sta je voor een keuze of beslissing in je leven en is het je niet écht duidelijk welk pad je dient te volgen ?
Vraag je jezelf af of je relatie al dan niet zal standhouden ?
Wil je weten of je snel kinderen zal krijgen ?
Wil je weten of je snel weer een nieuwe baan zal krijgen ?

Besluit :  je kan van veel zaken vragen aan de kaarten en tijdens  het kaartleggen wordt al snel duidelijk wat het antwoord op je vraag of vragen is. Het resultaat kan zijn dat er  iets uitkomt waar jij nog niet eerder hebt  bij stil gestaan of het kan een confirmatie zijn op iets wat je diep van binnen al wist.  Dit alles ondersteund door de kaartlegging

Wanneer je je gevoel daadwerkelijk richt op het kaartleggen, zal de uitkomst des te krachtiger zijn.  Je kan je namelijk in verbinding stellen met de kosmos via jouw energieveld.  Je wordt dan via het universum gestuurd welke kaarten je om moet draaien.  Op die manier stuurt jouw gevoel je op de juiste kaarten af, zodat jij wezenlijke informatie ontvangt over wat jij graag wilt weten. Doordat je de boodschappen via het kaarten leggen ontvangt, weet jij vaak intuïtief wat de kaarten jou te zeggen hebben.  Het gevolg is dat je sterker in het leven komt te staan.  Of dat je wellicht een nieuwe richting uit zult gaan, omdat je je gesterkt voelt door de melding van de kaarten.

Afbeeldingen bij kaartleggen

De afbeeldingen op de kaarten zijn zeer uiteenlopend.  Vanzelfsprekend zul je begrijpen dat een afbeelding op een engelenkaart ‘vriendelijker’ overkomt, dan de afbeelding op een tarotkaart als ‘De Dood’.  Op een engelenkaart vind je altijd een engel of engelen op zodanige wijze afgebeeld dat er een boodschap in verscholen ligt.  Een afbeelding op een tarotkaart is concreter en daardoor kun je bij zo’n kaart al heel veel uit de afbeelding zelf opmaken, zonder te weten wat de achtergrond van die kaart is.

Kaarten leggen is iets wat van oudsher al wordt gebruikt door waarzeggers, maar ook tegenwoordig kun je nog steeds kaartleggen gebruiken om je van informatie te bevoorraden.
Ontdek jouw dagelijkse horoscoop en krijg consult

Naast kaartenleggen tref je op Astrobabbel ook dagelijks jour daghoroscoop. Bekijk op deze pagina dagelijks jouw daghoroscoop.

Wil jij ook direct uitleg bij jouw horoscoop of wil je een reading van een spiritueel coach ? www,astrobabbel.be