AFWEZIG

Annie

Code: 2020
Engelenkaarten

Annie legt de kaarten en vertelt je ook wat er in jouw sterren geschreven staat. Annie werkt ook met meditatie en engelentherapie. Ze biedt een luisterend oor en zoekt samen met jou naar mogelijke oplossingen.

Lenormand kaartleggen op intuïtieve wijze.

Hoe te beginnen met het werken met je nieuwe set kaarten?

 1. Zorg voordat je de kaarten gaat leggen voor een propere tafel, eventueel ingedekt met een mooi glad tafelkleed.   Steek een kaarsje of een lichtje aan en, om de ruimte te zuiveren,  een wierookstokje.    Zet een mooi zacht muziekje op en probeer de spanningen die je bezighouden los te laten,  doe dit eventueel door middel van een korte meditatieve oefening.
 2. Als je de kaarten hebt uitgepakt, begin dan eerst met ze eens goed te schudden.
  Je kunt ze ook op tafel leggen en ze onder elkaar vermengen en met je handen door elkaar schuiven, dit is het zogenaamde “kaartwassen”.

  Mocht je zelf al een gebruikte set kaarten hebben, dan kun je die energetisch reinigen door ze even boven de brandende wierook te houden zodat je er opnieuw zuiver mee kunt werken. Het is aan te raden dit reinigen van je kaarten op regelmatige basis te herhalen.

  Gebruik geen kaarten die toebehoren aan iemand anders, waarschijnlijk bevatten die de energie van die andere persoon en dan krijg jij geen zuivere antwoorden van die kaarten.

 3. Vermijdt  op verzoek van de vraagsteller leggen van de kaarten voor iemand te leggen  die zelf niet aanwezig is en hiervan ook niet  op de hoogte is.  Het is belangrijk dat we de privacy van andere mensen respecteren

  Natuurlijk kun je wel een kaartlegging doen voor een ouder die een vraag heeft over zijn/haar kind, of als iemand bijvoorbeeld een vraag heeft over een familielid waar men zich zorgen over maakt, bijvoorbeeld bejaarde ouders.
  Wat dus niet de bedoeling is, is bijvoorbeeld informeren of de buurman al dan niet een geheime relatie heeft…

  De discretie houdt uiteraard ook de geheimhouding in van zij die jouw hulp inroepen en wat betreft de door hen gestelde vragen.  Het maakt hier hoegenaamd niet uit of je op professionele basis readings geeft,  of dat je het meer als hobby beoefend.

  Vraag ook geen dubbelzinnige dingen, want hier krijg je gegarandeerd ook een dubbelzinnig antwoord.   Ook als men niet eerlijk is bij het stellen van een vraag, of men dingen opzettelijk verzwijgt, dan hoeft men niet verbaasd te zijn om ook  geen zuiver antwoord te verkrijgen.

 4. Heel belangrijk is ook als je kaarten op een bepaalde vraag legt om je dan ook bij deze vraag te houden en niet alle betekenissen van de kaarten erbij te halen want op deze manier krijg je een onduidelijke en chaotische uitleg en daar heeft niemand iets aan.

  Soms is een antwoord te vinden door de kaarten die er juist niet liggen. Bijvoorbeeld iemand vraagt: “Ga ik verhuizen?”. Als in je legging noch de kaart van de ooievaar, noch die van het huis liggen dan komt er voorlopig geen verhuizing. Mochten deze twee kaarten er wel liggen dan krijgt degene die de vraag stelt zeker de kans om te gaan verhuizen, maar dan nog kan de persoon zelf uiteraard beslissen om het niet te doen, ieder mens heeft een eigen vrije wil.

  Wat als je de vaak gestelde vraag krijgt: “Krijg ik binnenkort een relatie, of gaat het iets worden met de man of vrouw die ik pas heb ontmoet?”. Hier zul je ook ontkennend moeten antwoorden als de kaarten met het hart of de ring ontbreken in je legging, geen liefde en geen relatie. Als ook de kaart met de hond hier niet bij ligt dan komt er voorlopig ook geen nieuwe vriendschap in het leven van de vraagsteller(ster).


Pas op: Voor jezelf kaartlezen is niet gemakkelijk!

Vaak haal je er veel te veel bij, en heb je een goede bui dan is alles rozengeur en maneschijn, maar is je bui niet zo best dan zie je enkel wolven en beren op je weg.

Zit je echt ergens mee laat dan een kaartje door een collega kaartlegger(ster) leggen!

Het kan echt geen kwaad het zo heel af en toe eens te proberen om voor jezelf te leggen, maar doe dit niet te vaak, laat het geen obsessie worden.