AFWEZIG

Cham

Code: 8093
Medium

Zodiac teken SCHORPIOEN

Een waarzegger, medium,  helderziende of  paranormale hulpverlener geboren onder het sterrenteken Schorpioen  is meestal  een  diepzinnig, intens en krachtig persoon.  Hij beschikt over het  vermogen om héél intuïtief  personen grondig te analyseren en is ook vaak goed in anderen te stimuleren bij hun plannen en doelen.

Medium Cham is zo een helderziend persoon met een soort van 6e zintuig  Hij kan ondertussen ook al buigen op ruim tien jaar ervaring.  Cham’s sterkte zit en vooral in zijn stem die op bepaalde personen onder ons een helend effect kan hebben.  Cham’s stem brengt vooral ook mensen tot rust, en dat wordt door menigeen als heel relaxerend ervaren.  Tijdens het gesprek tussen medium Cham en zijn klant gaat Cham vooral luisteren naar de problematiek en de verzuchtingen van zij die hem raadplegen.  Een diep gesprek met medium Cham laat hem ook toe om volledig in te voelen op de situatie.  Hierbij krijgt medium Cham flitsen en beelden door.  Dat kunnen toekomstbeelden zijn maar ook beelden uit het verleden , namen , cijfers, kleuren die voor jou van betekenis kunnen zijn…

Cham werkt niet met waarzegkaarten of andere hulpmiddelen.  Cham werkt zuiver met de energieën en de elementaliën.  Een reading bij Cham wordt de ontvangers meestal altijd als heel positief ervaren.  Hij voelt ook blokkades en pijnen aan en hij kan jou ook Reiki en healing  op afstand vertrekken.

Medium Cham is een heel gepassioneerde persoon begiftigd met de gaven van het helderhoren, het heldervoelen en het helderzien.  Werken met mensen en iets voor hun kunnen betekenen zijn Cham’s levensdoel.  Misschien kan dit medium ook voor jou van betekenis zijn, aarzel daarom vooral niet om hem eens te bellen…

Op bezoek bij een medium

Een medium consulteren. Het is interessant, het prikkelt onze nieuwsgierigheid en soms ook onze kritische ingesteldheid, en in bepaalde gevallen we kunnen er ook veel aan hebben.

Met dit in gedachte was ik al een tijdje op zoek naar een goed medium.  Niet om contacten te leggen met overleden dierbaren of zo, maar gewoon om mij wat goede raad en advies te geven.

Al een hele  was ik nieuwsgierig hoe dit allemaal juist  in zijn werk zou gaan en een week geleden vermocht ik het dan eindelijk te ervaren.

Waarom ik er tot hiertoe niet aan toe was gekomen om een medium op te zoeken, terwijl ik dat uiteindelijk toch wel wilde?  Daarvoor zijn er verschillende factoren.   Zo zijn er in dit wereldje heel wat malafide personen werkzaam  en je weet dus nooit écht van tevoren of je iemand hebt gevonden die echt bij je past en die werkt vanuit zijn of haar hart.