AFWEZIG

Cynthia

Code: 1771
Automatisch Schrift

Zodiac teken BOOGSCHUTTER

Een kaartlegster,  helderziende,  energetische lichtwerkster of parapsychologe geboren onder het sterrenteken Boogschutter   is meestal  een eerlijk en recht door zee persoon.  Meestal beschikt die ook over brede waaier  van veelzijdige  interesses en het vermogen om haar kennis aan anderen over te brengen en door te geven.

Medium Cynthia is geboren onder dat teken.  Reeds op jonge leeftijd was ze zichzelf bewust dat ze de zaken wist die zouden gaan gebeuren.  Dat bezorgde haar toendertijd heel wat angsten maar nu heeft ze die dingen leren aanvaarden en zijn ze voor haar vertrouwd terrein.

Cynthia werkt met het Christuslicht en krijgt hierbij  volledige teksten door.  Deze teksten zijn vooral bedoeld om de mensen te helpen om terug inzicht te krijgen en om vragen waarop  ze geen onmiddellijk antwoord hebben helpen op te lossen,

Daarom is het zéér belangrijk om  bij elk consult met medium Cynthia papier en potlood bij de hand te hebben want elk woord is belangrijk.  Omdat Cynthia via de telefoon niet zelf kan schrijven vraag ze aan jou omdat zelf te doen.  De verkregen antwoorden kunnen daarna door jezelf worden nagelezen.

Het Christuslicht is zeer intensief en in elk hart aanwezig.   Het netwerk van het Christuslicht is een vorm van bewustzijn die geldt als de standaard binnen de kosmische hiërarchie van de Grote Witte Broederschap voor de mensheid.

Naast allerlei energie- en helingsoefeningen ook aandacht besteed aan de kwaliteit van vergeving. Vergeving is de sleutel om werkelijk vrede te vinden met alles wat er in je leven is gebeurd. Alleen op deze manier is werkelijke healing van alle pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden mogelijk.