AFWEZIG

Habibi

Code: 1944
lifecoaching

Zodiac teken VISSEN

Een medium, energetische lichtwerkster,  paragnoste of paranormale hulpverstrekster geboren onder het sterrenteken van de Vissen is meestal  een warmhartig en sterk invoelend persoon.  Meestal beschikt die over de karaktereigenschap om zich héél sterk  in mens- en/of dier te kunnen inleven.

Habibi is zo een helderziend en heldervoelend medium die geboren is met de zon in dat teken.  Het is een lieve, doch eenvoudig gebleven,  warmhartige dame die beschikt een héél  groot  invoelingsvermogen.

Habibi kreeg haar Gave reeds mee van bij haar geboorte en reeds tijdens  haar kinderjaren stelde ze al haar Gaven ten dienste van haar medemens.  Habibi beschouwt het dan ook als haar levenstaak  en ze  is duidelijk van plan om daarmee door te gaan zolang de mensheid haar  blijkt nodig te hebben.

Personen uit haar omgeving merkten op dat alle onrustige baby’s in de aanwezigheid van Habibi opnieuw kalm en rustig werden ! Als kleuter nam ze al de pijntjes en de zorgen van de andere kindjes weg en had ik al het lef om tegen volwassen te zeggen wat er mis was en dat ze naar de dokter moesten gaan!   Iets waarmee ze  haar ouders méér dan eens in verlegenheid heeft gebracht!

Als spiritueel hulpverleenster, werkzaam op een professionele  astrolijn  is medium Habibi  altijd bereid tot een verhelderend gesprek.

Met al uw vragen of problemen bent u bij medium Habibi aan het juiste adres. Ze doet ook aan fotoreading en kan zeer goed voorwerpen aanvoelen.  Habibi is ook in staat om contacten te leggen met overleden dierbaren en dieren.  Ze is ook heelster en kan pijnen wegnemen door magnetisatie, zelfs op afstand!  Habibi kan voor jou in de toekomst kijken en samen met jou bekijken hoe je je eigen lot zou kunnen bijsturen of veranderen.  Haar specialiteit is het verwijderen van negatieve energieën, aanvoelen van bewerkingen en zwarte en witte magie,  het wegnemen van entiteiten alsook het zuiveren van huizen…

Habibi biedt haar hulp ook aan voor het zakenleven : ze biedt zakelijk advies en kan ook , indien nodig, bedrijfsleiders helpen bij een personeelsscreening.

Wat is Witte Magie ?

De witte magie, ook wel natuurlijke magie genoemd, is magie die met goede bedoelingen wordt beoefend.   Het tegengestelde is de zwarte magie.   Niet iedereen kent  het verschil tussen deze twee vormen van magie :  zo zullen bijvoorbeeld heel wat  christenen alle magie verwerpen en zondermeer slecht bevinden.

Witte magie is historisch verbonden met de heidense verering van de natuurkrachten  en vruchtbaarheidscultussen waarbij goden en godinnen dienden te worden gunstig gestemd om een goede oogst te bekomen.

Moderne paganistische religies zoals de wicca beoefenen,  naar hun beweren, alleen de witte magie.   Witte magie wordt tegenwoordig ook vaak geassocieerd met stereotiepe vrouwelijke concepten als dat van een moedergodin, het één zijn met de natuur, de natuurgeesten en het aanbidden van de godin.