AFWEZIG

Linda

Code: 9999
Spirituele Consulente

Een  eerste stap…

Een consult bij Medium Linda dien je eigenlijk te beschouwen als een nieuw begin, een aanzet om opnieuw te leren om te investeren in jezelf.   Alles begint immers met en bij jezelf.   Jij bent immers het middelpunt van je eigen universum ..

Welke werkwijze  ?

Linda heeft een zachte en doordringende stem die jou onmiddellijk tot rust zal brengen.  In feite  onderga jij een soort van spirituele zielsmassage. Linda voelt diep in, tast af en alle pijn- en zorgenpunten worden aangeraakt en, daar waar mogelijk, ook geopend.  Dit gaat heel gemoedelijk maar je moet het nu eenmaal de problemen en moeilijkheden ook durven te aanschouwen alvorens er kan worden gezocht naar mogelijke oplossingen…

Uiterste geconcentreerdheid…

Linda, het medium, stemt zich héél geconcentreerd af op jouw persoontje en ze vertelt jou wat ze allemaal hoort, ziet en/of doorkrijgt.  Vaak sluit wat ze jou  vertelt ook nauw aan bij wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurd is of hoe je je op dat moment voelt.  Wat ze jou allemaal vertelt zal voor je daarom zéér vertrouwd aanvoelen.  Het eerste gedeelte is héél erg persoonlijk.  Het medium stelt je vragen en vaak wordt hierbij duidelijk waarvoor je juist belt. Cliënten ervaren dit deel dikwijls als geruststellend of helend.

Het tweede luik…

In het tweede deel van het consult kun je vragen stellen en dan geeft het medium je concretere of diepere inzichten, kunnen de zaken samenkomen – ‘de franken vallen’ – of geeft ze je handvatten waarmee je verder kunt. Ook kan het gebeuren dat dierbare overledenen zich melden; soms zijn die al rustig op jou aan het wachten. Dat is voor Linda allemaal heel vertrouwd, zij laat die lichtwezens dan ook maar al te graag aan het woord.
Uiteraard blijf jij als cliënt steeds het uitgangspunt, en niet een mogelijks aanwezige overledene. Er zal niks plaatsvinden wat jij zelf niet hebt gewilt.

Medium Linda voorspelt de toekomst. Wat kan zij als spirituele gids juist voor jou betekenen… De waarheid ligt klaar om door jou aangeraakt te worden.