AFWEZIG

Ruben

Code: 2909
Armeense waarzegkaarten

Zodiac teken VISSEN 

Een kaartlegger, waarzegger,  paragnost of paranormaal lichtwerker met de zon in het sterrenteken Vissen is meestal  een hartelijk en aanvoelend persoon.  In veel gevallen beschikt hij ook over de karaktereigenschappen die hem toelaten  om  zich enorm sterk te kunnen invoelen in zowel  personen als in situaties. 

Ruben is zo een paragnost  geboren is onder het sterrenteken Vissen.  Hij is een heldervoelend, helderwetend en helderziend medium met Armeense roots. Hij wil zijn paranormale vermogen graag met anderen delen. Ruben is gespecialiseerd in het geven van consulten op het gebied van liefde en relaties. Dit alles wordt ondersteund met de spéciale Armeense kaarten, maar vaak heeft Ruben die kaarten niet écht nodig en krijgt hij uit zichzelf dingen door.
Als Ruben zich op iemand concentreert en zijn ogen sluit, komende beelden vanzelf tot hem.
een kaartlegging bij Ruben is dan ook doorspekt met helderziende waarnemingen, wat het voor iemand die hem consulteert juist erg interessant kan maken.
Tijdens het lezen van de kaarten krijgt Ruben immers boodschappen door van zijn engelen en van zijn geleide gidsen.
Al op zeer jonge leeftijd kwam Ruben in aanraking met paranormale situaties maar kon er voor zichzelf toen geen naam aan te geven.
Ruben had hele gesprekken in mijn hoofd en kreeg ook trouw antwoord, maar van wie en hoe daar had ik geen idee van. Ruben zag dingen om zich heen, voelde veel situaties aan en pikte automatisch sferen op. Op die manier ontdekte Ruben dat hij een medium pur sang was.
Het doel van Medium Ruben is om mensen te helpen bij het ontdekken van hun innerlijke zelf.  Aarzel vooral niet om hem  hiervoor te bellen !!!