AFWEZIG

SHANTI

Code: 2021
energetische kaartlegster

Een kaartlegster,  helderziende,  energetische lichtwerkster of parapsychologe geboren onder het sterrenteken Boogschutter   is meestal  een eerlijk en recht door zee persoon.  Meestal beschikt die ook over brede waaier  van veelzijdige  interesses en het vermogen om haar kennis aan anderen over te brengen en door te geven.

Medium Shanti  is geboren onder dat teken.  Reeds op jonge leeftijd was ze zichzelf bewust dat ze de zaken wist die zouden gaan gebeuren.  Dat bezorgde haar toendertijd heel wat angsten maar nu heeft ze die dingen leren aanvaarden en zijn ze voor haar vertrouwd terrein.

Medium  is ondertussen reeds vele jaren actief als medium en kaartlegster, ze is heldervoelend en geeft je graag advies bij alle mogelijke levensproblemen op werkvlak, liefdesvlak, gezondheid, financiën en familie.

Medium Shanti  heeft ook contact met overledenen. Naast allerlei energie- en helingsoefeningen ook aandacht besteed aan de kwaliteit van vergeving.  Vergeving is de sleutel om werkelijk vrede te vinden met alles wat er in je leven is gebeurd. Alleen op deze manier is werkelijke healing van alle pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden mogelijk.