AFWEZIG

Vitalli

Code: 4040
Bekende Paragnost

VITALLI

Zodiac teken KREEFT

Een kaartlegger of  helderziende  geboren onder het sterrenteken Kreeft  is meestal  een warm en verzorgend  persoon met een groot inlevingsvermogen. Die zijn in staat  zich eenvoudig in te leven in situaties van anderen omdat ze ook beschikken over een grote verbeeldingskracht en een rijk emotioneel leven .

Paragnost Vitalli  is geboren met de zon en zin ascendant in het teken Kreeft.  De  Gaven van de helderziendheid, de helderwetendheid  en het magnetisme heeft hij reeds  van bij de geboorte meegekregen.

Niettegenstaande Vitalli een universitaire opleiding heeft genoten blijven de spiritualiteit, het paranormale  en het werken met anderen zijn levensdoel. Vitalli kijkt op niemand neer, gelijkwaardigheid blijft voor hem een belangrijk gegeven.  Elk probleem, elke situatie verdient en krijgt ook Vitalli’s aandacht…

Voor Vitalli blijft het belangrijk om anderen te kunnen begeleiden en te helpen om opnieuw in de eigen kracht te kunnen staan.  Hij  biedt vooral een luisterend oor en zal je met alle discretie en met raad en daad proberen bij te staan bij alle mogelijke problemen en situaties op persoonlijk, emotioneel en op het zakelijke vlak.   Vitalli wil niemand van hem afhankelijk maken maar hij wil wel dat je beseft dat hij er zal zijn wanneer je hem nodig hebt…

Medium Vitalli wil voor jou de toekomst duiden : ‘wat staat er jou te gebeuren?’ en ‘wat mag je verder in dit leven verwachten?’   Hiervoor bedient hij zich van verschillende kaartendecks o.a. de Spaanse kaarten en de Engelen Tarot.  Ook de pendel neemt hij graag ter hand  en bij middel van het automatisch schrift opent hij ook een poort voor boodschappen en inzichten uit de spirituele wereld.

Voor Vitalli is het belangrijk dat je opnieuw van het leven leert te genieten.  Carpe Diem (pluk de dag en durf eruit te halen wat erin zit !) is Vitalli zijn levensmotto.  Humor en de kunst om de zaken weten te relativeren en alles te herleiden tot hun juiste proporties zijn hierbij van vitaal belang.  Vitalli wil vooral ook anderen helpen in hun spirituele groei en en het is ook zijn droom om hiervoor  mettertijd een eigen praktijk te kunnen opstarten

Aarzel vooral niet en bel hem op en stel hem jouw vragen via deze astrolijn ?

Da’s immers  een eerste sen vitale stap naar een oplossing voor je problemen…

Signalen die je aangeven dat je paranormaal bent ?

Hieronder volgen wat voorbeelden van signalen die bij paranormaal zijn kunnen horen. Net zoals kunstenaars en hun talenten uniek zijn, variëren ook paranormale gaven van persoon tot persoon.

    Je hoort (intense)geluiden of stemmendie anderen blijkbaar niet schijnen te horen.

    Je voelt energievelden of aura’s (bijvoorbeeld in kleuren) aan van personen, dieren of dingen.

    Aan de hand van een voorwerp  krijg je informatie door over de eigenaar van dat voorwerp.

    Je hebt inzichten  in het verleden en in vorige levens.

    Je hebt inzicht in parallelle levens; gebeurtenissen die zich gelijktijdig (parallel) aan jou leven voltrekken. Wellicht ervaar je dat je op 1 moment op diverse plekken aanwezig bent.

    Je hebt inzicht in de toekomst en kunt de zaken ook voorspellen. Wellicht neem je dingen waar zoals een ziel die zijn ouders uitkiest en graag geboren wil worden, hoe een ongeboren kindje wil heten, of wanneer/hoe een kindje geboren wordt.

    Je ziet geesten zoals gezichten of schimmen of wellicht zie je ze wel helemaal.  Er bestaan verschillende definities van wat geesten precies zijn : dit kunnen overledenen zijn die je kent, maar ook personen die je helemaal niet kent.  Dit worden soms ook wel eens entiteiten genoemd.  Meestal zijn entiteiten bekend doordat mensen er op specifieke plekken (zoals bijvoorbeeld  in huis) nare ervaringen mee hebben.  Wellicht heb je wel eens het gevoel dat iemand over je heen buigt of een specifiek lichaamsdeel van je beweegt.

    Je voelt lichtwezens, gidsen of hulp ‘van boven’ (dit kan ook uit andere sterrenstelsels zijn).  Misschien voelt een Gids of beschermengel wel als een speciale vriend die verder niemand anders kan zien.

    Je hebt dromen waarin gidsen of mensen je duidelijke boodschappen geven. Wellicht krijg je tijdens je dromen inzicht in het ‘waarom’ je hier op aarde bent, welke keuzes jou en je ziel zullen versterken of waarom je bepaalde dingen juist ervaart (bijvoorbeeld omdat hier onafgewerkt  Karma aan ten grondslag ligt).

    Je bent je jezelf  bewust van uittredingen. Je lichaam is op aarde aanwezig, maar je bewustzijn vertoeft ergens anders.  Je ligt bijvoorbeeld op bed en treedt met je bewustzijn uit naar de droomdimensie of een ander land.  Wellicht heb je het gevoel dat je aan het zweven bent.

    Je weet wat de ander denkt.  Je kan bijvoorbeeld een dier goed aanvoelen en daar telepathisch contact mee leggen (door de lucht ‘praten’), of pijn zien.  Dit gaat dus nog verder dan dat je aan iemand denkt en diegene je belt: je weet dat de ander belt!

    Je kunt voorwerpen met je gedachten verplaatsen (dit wordt ook wel telekinese genoemd).

    Je kunt zaken ‘channelen’, of te wel een kanaal zijn van onvoorwaardelijke liefde. Misschien doe je aan automatisch schrift om bijvoorbeeld de boodschappen van liefdevolle lichtwezens door te geven.

    Je vindt het leuk om op ‘alternatieve manieren’ met energie te werken, bijvoorbeeld door middel van edelstenen of orakelkaarten .